بیماری برگشت محتویات اسیدی معده به مری (GERD)؛ به علت عدم کفایت اسفنکتر تحتانی مری [(Lower Esophageal Sphincter(LES] ایجاد و برگشت محتویات اسیدی معده به مری باعث آسیب مخاط مری و علائمی مانند احساس سوزش سردل،سرفه های خشک،تنفس بد بو،اختلالات خواب،خونریزی و زخم مری میشود.
تغییر در شیوه زندگی به عنوان یکی از درمانهای GERD مورد حمایت قرار گرفته است که بهطور کلی در ۳ گروه قرار میگیرد:
- پرهیز از غذاهایی که فشار LES را کاهش میدهند و ایجاد رفلاکس میکنند مانند غذاهای چرب،الکل،نعنا،غذاهای تهیه شده از گوجه فرنگی و احتمالاً قهوه و چای.
- پرهیز از غذاهای اسیدی که ذاتاً موجب تحریک مخاط میشوند.
- انجام رفتارهایی که موجب به حداقل رسیدن رفلاکس و سوزش سردل میشود.
رویکرد دارویی غالب در GERD استفاده از مهارکنندههای ترشح اسید معده است و اطلاعات زیادی از اثربخشی این رویکرد حمایت میکنند.کاهش اسیدیته شیره معده به صورت فارماکولوژیک، از رفلاکس جلوگیری نمیکند اما موجب بهتر شدن نشانههای رفلاکس شده و اجازه میدهد مری ترمیم یابد. داروهای مهارکننده پمپ پروتون (PPIs) مؤثرتر از آنتاگونیستهای گیرندههای هیستامین H2RAs هستند و این دو بر دارونما برتری دارند. عوارض جانبی درمان با PPIs معمولاً کم است با اینحال ممکن است جذب B12 و آهن به خطر افتد و بیمار مستعد ابتلا به عفونتهای روده به ویژه کولیت ناشی از Clostridium difficile شود.
ژل آلوئهورا (صبر زرد) دارای ترکیبات مختلف برای ترمیم زخم، ترمیم آسیبهای حرارتی و سوختگیها و برطرف نمودن التهاب است.از جمله کاربردهای درمانی ژل آلوئهورا،استفاده از آن در بیماری برگشت محتویات اسیدی معده به مری است.
روش استفاده Barij Anti Reflux B Syrup :
روزی ۲-۱ قاشق مرباخوری (۱۰-۵ میلیلیتر) قبل از صبحانه و قبل از خواب یا مطابق دستور پزشک میل شود.
دیدگاهها
حذف فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.